Sprøjtemaling af døre, vinduer, køkken låger, skilte mm.

Overvejer du sprøjtemaling af dine døre?

Sprøjtemaling af døre eller andet, kan i hvert fald anbefales, hvis du trænger til forandring og ønsker at give dit hjem/kontor et nyt look eller bare synes det skal piftes lidt op. Man kan jo altid male med en pensel, det har de fleste af os nok prøvet før. Problemet er blot at der efterlades typisk penselstrøg, ujævne overflader og lign. Med sprøjtemaling af døre, ligges der et fint jævnt lag maling over det hele, hvilket sikrer dig topkvalitet hver gang.

3 gode grunde til sprøjtemaling af dine døre!

Der er mange gode grunde, men her får du 3 af de rigtig gode.

  1. En ny dør kan hurtig blive dyr, hvis man skal have noget der er af god kvalitet og kan holde i mange år. En sprøjtemalet dør, koster væsentligt mindre end en ny dør. Hvorfor man altså ville kunne få ”nye” døre i hele hytten til en bedre pris.
  2. Når man genbruger sine gode gamle døre, er der ingen grund til udskiftning af karme og du behøver derfor ikke bestille døre i specielle mål, for at klare diverse Justeringer.
  3. En dør er som regel til at blive brugt og ved brug medfølger der slid. Sprøjtemaling af døre giver en stærk flade, som tåler lidt af hvert. Og skulle uheldet være ude, kan man ret simpelt give den en tur mere og måske endda i en ny farve.

Hvad koster sprøjtemaling af døre?

Det varierer naturligvis lidt, alt afhængig af bl.a. sprøjtemaling af hvor mange døre og hvilken maling der er tale om.

Vores priser ligger typisk fra kr. 700,- for sprøjtemaling af almindelige husstands døre og fra kr. 450,- for en køkkenlåge.

Men ring endelig og fortæl os om dine tanker, så kan vi jo kigge på det sammen og komme med et prisoverslag.

Grøn smiley

Fordi vi har sikkerhed og miljø for øje, kan vi tilbyde et ordentligt og kvalitets bevidst samarbejde godkendt af arbejdstilsynet og kommunernes miljø.

Bliv kontaktet

Kontakt os idag og få et uforpligtende tilbud

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Skriv til os, og få hjælp til din opgave