Sprøjtemaling af døre, vinduer, køkken låger, skilte mm.

Overvejer du sprøjtemaling af dine døre?

Sprøjtemaling af døre eller andet, kan i hvert fald anbefales, hvis du trænger til forandring og ønsker at give dit hjem/kontor et nyt look eller bare synes det skal piftes lidt op. Man kan jo altid male med en pensel, det har de fleste af os nok prøvet før. Problemet er blot at der efterlades typisk penselstrøg, ujævne overflader og lign. Med sprøjtemaling af døre, ligges der et fint jævnt lag maling over det hele, hvilket sikrer dig topkvalitet hver gang.

3 gode grunde til sprøjtemaling af dine døre!

Der er mange gode grunde, men her får du 3 af de rigtig gode.

  1. En ny dør kan hurtig blive dyr, hvis man skal have noget der er af god kvalitet og kan holde i mange år. En sprøjtemalet dør, koster væsentligt mindre end en ny dør. Hvorfor man altså ville kunne få ”nye” døre i hele hytten til en bedre pris.
  2. Når man genbruger sine gode gamle døre, er der ingen grund til udskiftning af karme og du behøver derfor ikke bestille døre i specielle mål, for at klare diverse Justeringer.
  3. En dør er som regel til at blive brugt og ved brug medfølger der slid. Sprøjtemaling af døre giver en stærk flade, som tåler lidt af hvert. Og skulle uheldet være ude, kan man ret simpelt give den en tur mere og måske endda i en ny farve.

Hvad koster sprøjtemaling af døre?

Det varierer naturligvis lidt, alt afhængig af bl.a. sprøjtemaling af hvor mange døre og hvilken maling der er tale om.

Vores priser ligger typisk fra kr. 700,- for sprøjtemaling af almindelige husstands døre og fra kr. 450,- for en køkkenlåge.

Men ring endelig og fortæl os om dine tanker, så kan vi jo kigge på det sammen og komme med et prisoverslag.

Sprøjtemaler Erling Larsen Industrilakering andre ting?

Det kan du tro, vi tilbyder ikke kun sprøjtemaling af døre, vi sprøjtemaler stort set alt både køkkenlåger, vinduer, skilte mm. og vi har specielt meget erfaring med sprøjtemaling af møbler.

Sprøjtemaling af alle overflader

Når du eksempelvis flytter ind i en ældre lejlighed, kan du ofte opleve, at dørene er lidt slidte. Og selvom det er med til at give din bolig en vis form for patina, kan lakering og maling af døre hurtigt gøre en meget stor forskel i dit hjem. Vi vil gerne hjælpe dig med det, og vi har naturligvis den erfaring, som skal til. Også med henblik på at bevare dørens udskæringer eller anden ornamentik.

Som du kan læse, er sprøjtemaling og lakering en let metode at tage i brug, hvis du går med tanker om at friske dine køkkenlåger op, male vinduer eller i det hele taget give din bolig en ordentlig omgang, uden at du skal betale alverden. Du er i hvert fald sikker på, at du kan få det udtryk, som du ønsker.

Trænger din bolig til et friskt pust?

Uanset om du bor i et hus eller en lejlighed, kan vi hjælpe dig med at give din bolig et friskt pust. Det kræver nemlig hverken dyre designermøbler eller kostbare lamper at give boligen et nyt og mere æstetisk udtryk. Med sprøjtemaling er det kun fantasien, som sætter grænser, og du kan faktisk lakere og male alt. Lige fra døre, køkkenlåger – til vinduer og skilte.

Virkeligheden er nemlig sådan, at det meget hurtigt bliver en dyr fornøjelse – og en langstrakt affære, hvis du selv skal til at male alle vinduer i huset. Her kan vi klare det meget hurtigere og tilmed skabe et resultat, der både er holdbart og pænt. Så lad os hjælpe dig med at give din bolig et nyt look med flot, farverig maling.

Nyt køkken & sprøjtemaling af døre, køkkenlåger, skuffer mm.

Har du tænkt på at få nyt køkken, men tænker det er alt for dyrt? Så har vi måske løsningen til dig. Det nemlig helt vildt så stor en forskel sprøjtemaling af køkkenlåger, skuffer etc. kan gøre ved et køkken. Prøv bare engang at forestille dig, at du sidder i dit køkken med lyse i stedet for mørke skuffer og låger og omvendt. Umiddelbart så lyder det dyrt ikke, fordi det er jo næsten hele køkkenet vi taler om. Sprøjtemaling af køkkenlåger kan klares for en ganske fornuftig pris og giver ofte også bedre resultater, fordi du ikke skal til at pille ting ned og sætte op, finjustere mål osv.

Vi Sprøjtemaler dine døre, vinduer, skabe m.m med kvalitets maling

I mange år har syrehærdende emaljelak været det man brugte til at sprøjtemale. Desvære lugter det forfærdeligt også når du får dine døre, vinduer, køkkenlåger osv. med hjem.

Derfor er vi gået helt væk fra det og bruger idag kun polyurethan emaljelak, fordelen for dig er at polyurethan emaljelak er 100% lugtfri og ringfast, så dit inventar kommer til at stå som nyt helt uden gener for dig.

Koster polyurethan emaljelak mig ekstra?

Nej det gør det ikke hos os, da vi har valgt at denne forbedring skal være helt uden merpris for vores kunder.

Vi tror på at du vender tilbage, hvis vi yder det lille ekstra.

Ring og hør os, hvad vi kan give dig et ”nyt” køkken for.

Udover ovenstående og sprøjtemaling af døre.

  • Sprøjtemaling af vinduer
  • Sprøjtemaling af møbler
  • Sprøjtemaling af skilte
  • Sprøjtemaling af stakit, rækværk, hegn, gitre o. lign.

Læs mere om industrilakering og sprøjtelakering.

Vi er medlem af Danske Malermestre, Danske Malermestres garantiordning og Københavns Malerlaug og vores ydelser giver mulighed for håndværkerfradrag. Din sikkerhed for den bedste kvalitet.