Sprøjtemaling af alle overflader, døre, køkken låger, møbler og alt andet

Sprøjtemaling til ethvert behov!

Hvad er bedst, sprøjtemaling, sprøjtelakering eller pensel?

Det kommer som regel an på hvad formålet er, om det ene eller det andet er vejen frem for den enkelte opgave. Vi er eksperter inden for sprøjtemaling og sprøjtelakering vi har over 40 års erfaring og derfor klarer vi også din opgave.

Hvad er forskellen på at bruge pensel og sprøjtemaling?

Forskellen er stor. Når man bruger en pensel, skal man være meget påpasselig med, at man får lagt et jævnt lag over det hele og ikke mere eller mindre på nogle steder frem for andet. Ydermere er hjørner og kanter enhver pensels værste mareridt og giver ofte glemte områder og forskellige resultater.

Ved at sprøjtemale frem for at pensle, ligger man nemt og simpelt et fint og jævnt lag maling over det hele. Man kommer let og elegant rundt om hjørner, kanter og ind i de små afkroge en dør eller et møbel kunne have. Derfor opnår man altså et hurtigere og en meget højere overflade kvalitet.

Hvad koster sprøjtemaling?

Prisen på at sprøjtemale forskellige ting er meget varierende, alt afhængig af overflade, størrelse og logistik. Nogle opgaver har vi dog flere af end andre, derfor kan du læse mere specifikt om hvad priserne starter fra på f.eks. sprøjtemaling af døre, sprøjtemaling af møbler og alt muligt andet, ved at følge linkene.

For erhverv og industri laver vi også mange forskellige ting f.eks.

Sprøjtemaling af skilte, bygningsdele, butiks skilte, facader mm.
Læs mere om Industrilakering og sprøjtelakering.

Sådan er sprøjtemalings processen på forskellige overflader

Overflade, materiale og proces hænger sammen, derfor kan du herunder blive klogere på den måde vi arbejder, når vi løser forskellige opgaver.

Eksempel på opbygning af gammel finer dør.

Slibning/Reparation af diverse skader/Slibning/Fuld spartling/Slibning/Grunding/Slibning – Færdig/kontrol.

Eksempel på klargøringsprocessen før sprøjtelakering af aluminium.

Eksempel på klargøringsprocessen før sprøjtelakering af jern og stål.

Grøn smiley

Fordi vi har sikkerhed og miljø for øje, kan vi tilbyde et ordentligt og kvalitets bevidst samarbejde godkendt af arbejdstilsynet og kommunernes miljø.

Bliv kontaktet

Kontakt os idag og få et uforpligtende tilbud

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Skriv til os, og få hjælp til din opgave