Sprøjtemaling til ethvert behov!

Se vores referencer på sprøjtemaling her.

Hvad er bedst, sprøjtemaling, sprøjtelakering eller pensel?

Det kommer som regel an på hvad formålet er, om det ene eller det andet er vejen frem for den enkelte opgave. Vi er eksperter inden for sprøjtemaling og sprøjtelakering vi har over 40 års erfaring og derfor klarer vi også din opgave.

Hvad er forskellen på at bruge pensel og sprøjtemaling.

Forskellen er stor. Når man bruger en pensel, skal man være meget påpasselig med, at man får lagt et jævnt lag over det hele og ikke mere eller mindre på nogle steder frem for andet. Ydermere er hjørner og kanter enhver pensels værste mareridt og giver ofte glemte områder og forskellige resultater.

Ved at sprøjtemale frem for at pensle, ligger man nemt og simpelt et fint og jævnt lag maling over det hele. Man kommer let og elegant rundt om hjørner, kanter og ind i de små afkroge en dør eller et møbel kunne have. Derfor opnår man altså et hurtigere og en meget højere overflade kvalitet.

Hvad koster sprøjtemaling?

Prisen på at sprøjtemale forskellige ting er meget varierende, alt afhængig af overflade, størrelse og logistik. Nogle opgaver har vi dog flere af end andre, derfor kan du læse mere specifikt om hvad priserne starter fra på f.eks. sprøjtemaling af døre, sprøjtemaling af møbler og alt muligt andet, ved at følge linkene.

For erhverv og industri laver vi også mange forskellige ting f.eks.

  • Sprøjtemaling af skilte, bygningsdele, butiks skilte, facader mm.

Læs mere om Industrilakering og sprøjtelakering.

Sådan er sprøjtemalings processen på forskellige overflader.

Overflade, materiale og proces hænger sammen, derfor kan du herunder blive klogere på den måde vi arbejder, når vi løser forskellige opgaver.

Eksempel på opbygning af gammel finer dør.

Slibning/Reparation af diverse skader/Slibning/Fuld spartling/Slibning/Grunding/Slibning – Færdig/kontrol.

Eksempel på klargøringsprocessen før sprøjtelakering af aluminium.

Eksempel på klargøringsprocessen før sprøjtelakering af jern og stål.

Hvilke materialer bruger vi?

Syrehærdende emaljelak har i mange år været den billigste løsning og derfor den mest udbredte. Desvære lugter det ikke særligt godt når du får dine ting hjem.

Af netop samme årsag er vi faktisk gået helt væk fra syrehærdende emaljelak. Idag bruger vi kun polyurethan emaljelak.

Fordelen ved det er at den både er 100% lugtfri og samtidigt også ringfast, så dit inventar kommer til at stå som var det spritnytog holder glansen meget længere.

Koster det mig så ekstra?

Mange steder er dette den dyre løsning, men ikke hos os. Vi har valgt at denne forbedring skal være helt uden merpris for vores kunder.

Vi tro på, at kun ved at yder det ekstra, kan vi gøre dig til en loyal kunde her i forretningen.

Afhentning og levering.

Vi samarbejder med Mini trans, således at vi har mulighed for at hjælpe alle kunder inden for landets grænser med både afhentning og levering. Priserne er individuelle og naturligvis afhængig af distancen og opgavens størrelse. Ring derfor venligst og spørg, hvis et prisoversalg ønskes.