Industrilakering i topklasse!

Industrilakering referencer – klik her!

Industrilakering af højeste kvalitet i over 50 år

Industrilakering som hverdag – Professionelt arbejde, en stræben efter det perfekte resultat og smilende og tilfredse kunder. En dyd i vores arbejde, uanset om der er tale om små eller store opgaver for virksomheder eller hr. og fru Danmark. Har igennem årene gjort Erling Larsen Industrilakering til mange menneskers foretrukne samarbejdspartner og er grundlaget for over 50 års tilfredsstillende succes!

Hvad kan vi hjælpe med og hvad koster det?

Vi kan hjælpe med stort set alle typer opgaver inden for industrilakering og skulle tilfældet være ude, så har vi en lang række stærke samarbejdspartnere, som står klar til at træde til.

Baseret på 5 årtiers erfaring, må vi erkende at pris på industrilakering må defineres som et vidt begreb, da opgaverne varierer meget. Men lad os se på opgaven sammen, så finder vi en pris begge parter kan leve med.

Følg linket, hvis din opgave drejer sig om sprøjtemaling af døre eller sprøjtemaling af møbler.

Grøn smiley fra arbejdstilsynet og kommunernes miljø

Fordi vi har sikkerhed og miljø for øje, kan vi tilbyde et ordentligt og kvalitets bevidst samarbejde godkendt af arbejdstilsynet og kommunernes miljø.

Medlem af danske malermestre

Vi er naturligvis medlem af Danske Malermestre, så sikkerhed og garanti er på plads, når vi samarbejder med hinanden. Vi har det bedst, når vi har det godt, kan vi vel godt blive enige om.

Brandhæmmende industrilakering

Skulle tilfældet være ude, er det altid en rigtig god ide at sikre sig i mod brandfare med en ordentlig brandhæmmende maling. Derfor tilbyder vi hos Erling Larsen Industrilakering, at lave sprøjtelakering med brandhæmmende farvelak, som sikrer dig imod brandfare. Vi er certificeret til at benytte de anerkendte Condor Kemi produkter, hvorfor en professionel tilgang til enhver opgave, altid er en selvfølge.

Vi bruger kun de bedste materieler til industrilakering

Hos Erling Larsen industrilakering er vi gået helt væk fra den syrehærdende emaljelak, der lugter så forfærdeligt og bruger nu kun polyurethan emaljelak der 100% lugtfri.

Denne forbedring er helt uden beregning for dig som kunde, da vi tror på at den gode kundeoplevelse er det der får dig til at vende tilbage og anbefale os til andre.

Samarbejde med Erling Larsen Industrilakering

Fordi det gir mening har vi samarbejdet med mange forskellige firmaer og entreprenører, Maler, Elektriker, Tømrer og Snedker på kryds og tværs af landet. Vi er anerkendte og vores erfaring og succes taler for sig selv. Hvorfor vi tillader os, at kalde os for en stærk samarbejdspartner.

Kontakt os og lad os vise dig hvorfor.

Læs mere om sprøjtelakering eller sprøjtemaling.