Sprøjtemaling af møbler

Skal du have sprøjtemalet dine møbler?

Med en travl hverdag, kan det næsten ikke undgås, at man får ridser og hakker i sine møbler og det er jo ærgerligt.

Men det er der heldigvis råd for, fordi her hos Erling Larsen Industrilakering, kan vi hjælpe med sprøjtemaling af møbler, så de kommer til at stå som nye igen og da vi har mere end 5 årtiers erfaring og bruger samme slags maling som møbelfabrikanterne, kan du trygt ligge din opgave i vores hænder. Vi bruger bl.a. brandhæmmende maling, polyurethan emaljelak eller CE-mærket maling.

3 gode grunde til at sprøjtemale sine møbler!

Skal man smide ud eller bevare, her giver vi 3 genkendelige ting fra daglig dagen.

 

 1. Spar penge! Hvorfor smide noget ud, hvis det kan leve længere og samtidig få et nyt friskt look, som var det nyt?
 2. Alder og vedligeholdelse, skaber værdi i rigtig mange henseender. Tag f.eks. en god gammel Montana reol, sådan en smider man jo ikke ud pga. en ridse.
 3. Nostalgi – den gode gamle stol fra farmor og farfar. Skal den ud? Ja, hvis den ikke pryder stuen længere, så kan dialogen i hvert fald godt komme på tale. Men hvis man vælger sprøjtemaling af stolen, kan den få et helt nyt look, pryde stuen igen og nostalgien bevares.

Hvad koster sprøjtemaling af møbler?

Hvad du skal have sprøjtemalet, og hvor mange møbler er der tale om har bl.a. en betydning. Herunder kan du dog se pris eksempler på sprøjtelakering af møbler, på nogle af vores mest hyppige opgaver.

Sprøjtemaling af stol – fra kr. 550,-

Sprøjtemaling af PH lampe i valgfrie farver fra NCS og RAL farvekortet, samt som en selvfølge også i alle de originale farver.

 • PH5 lampe – fra kr. 1.300,-
 • PH3 lampe – fra kr. 900,-
 • Af & på montering af PH5 lampe – fra kr. 500,-
 • Af & på montering af PH3 lampe – fra kr. 300,-
 • Sprøjtemaling af Montana reol – fra kr. 1060,-

Ønsker du yderligere information, er du meget velkommen til henvende dig på mail industrilakering@erling-larsen.dk eller på telefon 44 98 98 28.

Opfrisk dine gamle møbler og gør dem nye igen

En af fordelene ved professionel sprøjtemaling af møbler er, at vi her hos Erling Larsen Industrilakering benytter os af den samme maling som møbelfabrikanterne og vi kan dermed sprøjtemale på en bred vifte af materialer. Herunder træ, metal og plastik.

Det betyder, at dine møbler ikke behøver at være af én bestemt type for at få nyt look og se ud som ny igen.
Lige fra spisebordsstole til skænke og lamper, kan sprøjtemaling forvandle dem, så du står med møbler der passer til din stil.

Vi står for forberedelse af møblerne, med fokus på omhyggelig klargøring, inden sprøjtemalingen påbegyndes, for at få et perfekt resultat.

Dette indebærer at fjerne eventuelle gamle malingrester, slibe overfladerne jævnt og sørge for, at alle dele er rene og tørre du kan læse mere om vores procedurer for sprøjtemaling og lakering her.

Grøn smiley

Fordi vi har sikkerhed og miljø for øje, kan vi tilbyde et ordentligt og kvalitets bevidst samarbejde godkendt af arbejdstilsynet og kommunernes miljø.

Bliv kontaktet

  ★★★★★

  Hvorfor købe nyt, når "gammelt" kan forvandles?

  Vores 30 år gamle, hvide PH5 lampe har fået nye farver – hold nu op, den er blevet flot – takket være den kompetente rådgivning om farver/lys, vi fik hos Erling Larsen Industrilakering. De ved altså bare noget om det.

  Derudover har Montana-reolerne og Nanna Ditzel-stolene også fået nye farver.

  Det er så flot arbejde, der er udført, at jeg får lyst til at få malet hele hjemmet om😊
  Jeg har hertil sjældent oplevet så fin service!

  Jannie

  ★★★★★

  Sublim service og vel udført opgave lakering PH lampe

  Vi blev mødt af en venlig og serviceminded Ejer. Som min kone bemærkede det er sjælden mænd er gode til at rådgive om farver, det kunne han. Under planlægningsfasen gav han sig rigtig god tid, og respekterede fuldt ud hvad det var vi havde i tanker om hvordan vores PH 5 lampe skulle se ud efter Maling/lakeringen.

  I øvrig var han selv passioneret PH lampe fan og viste os et væld af muligheder af lamper fra hans egen samling samt udførte kunde opgaver. Da jeg hentede lampen efter veludført arbejde, stod lampen helt som en ny. Min kone og ut kan fuldt ud stå inde for at anbefale Erling Larsen Industrilakering.

  Peter

  ★★★★★

  Flot "nyt" spisebord!

  Jeg har netop afhentet et spisebord, der er blevet omlakeret og det er blevet virkelig flot.

  Tonny har været meget imødekommende og venlig hele vejen igennem, mine spørgsmål blev besvaret og fordele og ulemper mellem den ene og den anden behandling blev forklaret.

  Hvis jeg har ringet forgæves på hans nummer, har han selv ringet tilbage. Kommunikation over e-mail har også været god. Jeg ville med glæde bruge Erling Larsen Industrilakering igen en anden gang.

  Maja

  Kontakt os idag og få et uforpligtende tilbud

  Hvad kan vi hjælpe dig med?

  Skriv til os, og få hjælp til din opgave