Sprøjtemaling af møbler.

Se vores referencer på sprøjtemaling af møbler her.

Skal du have sprøjtemalet dine møbler?

Med en travl hverdag, kan det næsten ikke undgås, at man får ridser og hakker i sine møbler og det er jo ærgerligt. Men det er der heldigvis råd for, fordi her hos Erling Larsen Industrilakering, kan vi hjælpe med sprøjtemaling af dine møbler, så de kommer til at stå som nye igen og da vi har mere end 5 årtiers erfaring og bruger samme slags maling som møbelfabrikanterne, kan du trygt ligge din opgave i vores hænder.

3 gode grunde til at sprøjtemale sin møbler!

Skal man smide ud eller bevare, her giver vi 3 holdninger fra daglig dagen.

  1. Spar penge! Hvorfor smide noget ud, hvis det kan leve længere og samtidig få et nyt friskt look, som var det nyt?
  2. Alder og vedligeholdelse, skaber værdi i rigtig mange henseender. Tag f.eks. en god gammel Montana reol, sådan en smider man jo ikke ud pga. en ridse.
  3. Nostalgi – den gode gamle stol fra farmor og farfar. Skal den ud? Ja, hvis den ikke pryder stuen længere, så kan dialogen i hvert fald godt komme på tale. Men hvis man vælger sprøjtemaling af stolen, kan den få et helt nyt look, pryde stuen igen og nostalgien bevares.

Hvad koster sprøjtemaling af møbler?

Hvad skal du have sprøjtemalet og hvor mange møbler er der tale om har bl.a. en betydning. Herunder kan du dog se pris eksempler på sprøjtemaling af møbler, på nogle af vores mest hyppige opgaver.

Sprøjtemaling af stol – fra kr. 450,-

Sprøjtemaling af PH lampe i valgfrie farver fra NCS og RAL farvekortet, samt som en selvfølge også i alle de originale farver.

  • PH5 lampe – fra kr. 1.200,-
  • PH3 lampe – fra kr. 800,-
  • Af & på montering af PH5 lampe – fra kr. 400,-
  • Af & på montering af PH3 lampe – fra kr. 200,-

Sprøjtemaling af Montana reol – fra kr. 960,-

Hvilke typer inventar kan man sprøjtemale?

Man kan sprøjtemale stort set alt, som har en overflade, der kan behandles til formålet. Her hos Erling Larsen Industrilakering, har vi efterhånden sprøjtemalet alle typer inventar, se eksemplerne herunder.

Sprøjtemaling af Reoler, kommoder, skænke etc.

Sprøjtemaling af musikinstrumenter, flygel, piano, klaver, guitar etc.

Sprøjtemaling af rør, radiatorer etc.

Sprøjtemaling af messestandere, skilte, facader etc.

Sprøjtemaling af kurvemøbler, kurvestole, kurvesofa, kurveborde etc.

Læs mere om sprøjtemaling af døre

Vi Sprøjtemaler dine møbler med de bedste materialer

Syrehærdende emaljelak der de fleste steder bliver brugt til sprøjtemaling af møbler, lugter desværre forfærdeligt også når du får din møbler hjem.

Derfor er vi gået over til kun at bruge  polyurethan emaljelak, der er 100% lugtfri og ringfast, så du kan få følelsen af nye møbler så snart du får dine nymalede møbler hjem igen.

Koster polyurethan emaljelak ekstra?

Nej ikke hos os vi har valgt at denne forbedring skal være helt uden merpris for dig, da vi tror på at den gode kundeoplevelse er det der får dig til at vende tilbage og anbefale os til andre.

Ring nu og lad os høre om din opgave og hvad det vil koste.

Vi er medlem af Danske Malermestre, Danske Malermestres garantiordning og Københavns Malerlaug og vores ydelser giver mulighed for håndværkerfradrag. For din sikkerhed for den bedste kvalitet.