Sprøjtemaling af møbler

Skal du have sprøjtemalet dine møbler?

Med en travl hverdag, kan det næsten ikke undgås, at man får ridser og hakker i sine møbler og det er jo ærgerligt. Men det er der heldigvis råd for, fordi her hos Erling Larsen Industrilakering, kan vi hjælpe med sprøjtemaling af dine møbler, så de kommer til at stå som nye igen og da vi har mere end 5 årtiers erfaring og bruger samme slags maling som møbelfabrikanterne, kan du trygt ligge din opgave i vores hænder.

3 gode grunde til at sprøjtemale sin møbler!

Skal man smide ud eller bevare, her giver vi 3 holdninger fra daglig dagen.

  1. Spar penge! Hvorfor smide noget ud, hvis det kan leve længere og samtidig få et nyt friskt look, som var det nyt?
  2. Alder og vedligeholdelse, skaber værdi i rigtig mange henseender. Tag f.eks. en god gammel Montana reol, sådan en smider man jo ikke ud pga. en ridse.
  3. Nostalgi – den gode gamle stol fra farmor og farfar. Skal den ud? Ja, hvis den ikke pryder stuen længere, så kan dialogen i hvert fald godt komme på tale. Men hvis man vælger sprøjtemaling af stolen, kan den få et helt nyt look, pryde stuen igen og nostalgien bevares.

Hvad koster sprøjtemaling af møbler?

Hvad skal du have sprøjtemalet og hvor mange møbler er der tale om har bl.a. en betydning. Herunder kan du dog se pris eksempler på sprøjtemaling af møbler, på nogle af vores mest hyppige opgaver.

Sprøjtemaling af stol – fra kr. 550,-

Sprøjtemaling af PH lampe i valgfrie farver fra NCS og RAL farvekortet, samt som en selvfølge også i alle de originale farver.

  • PH5 lampe – fra kr. 1.300,-
  • PH3 lampe – fra kr. 900,-
  • Af & på montering af PH5 lampe – fra kr. 500,-
  • Af & på montering af PH3 lampe – fra kr. 300,-
  • Sprøjtemaling af Montana reol – fra kr. 1060,-

Grøn smiley

Fordi vi har sikkerhed og miljø for øje, kan vi tilbyde et ordentligt og kvalitets bevidst samarbejde godkendt af arbejdstilsynet og kommunernes miljø.

Bliv kontaktet

Kontakt os idag og få et uforpligtende tilbud

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Skriv til os, og få hjælp til din opgave