Lakering af køkkenlåger

Trænger dine køkkenlåger til en omgang lakering?

 

Og vil du gerne have professionel hjælp til at male dem?
Så er du landet det helt rigtige sted.
Hos Erling Larsen Industrilakering har vi arbejdet med lakering af køkkenlåger siden 1967. Vi hjælper både private kunder og virksomheder med lakering af køkkenlåger og møbler, og der er ikke den opgave, der er for stor eller for lille til os. Vi tilbyder lakering af køkkenlåger i København og på den resterende del af Sjælland.

Giv dine køkkenlåger nyt liv – kontakt os gerne allerede i dag på telefon 44 98 98 28 eller på mail industrilakering@erling-larsen.dk og modtag et gratis og uforpligtende tilbud.

Markedets bedste priser på lakering af køkkenlåger

Du synes måske, at det lyder dyrt det der med at få malet dine køkkenlåger? Det behøver det ikke at være.

Vi kører med lave priser på lakering af køkkenlåger, og faktisk kan vi tilbyde dig de bedste priser på markedet. Uanset om du skal have malet en enkelt eller ti køkkenlåger, står vi klar til at hjælpe dig – og vi tilbyder dig altid en god pris på malerarbejdet.

Grøn smiley

Fordi vi har sikkerhed og miljø for øje, kan vi tilbyde et ordentligt og kvalitets bevidst samarbejde godkendt af arbejdstilsynet og kommunernes miljø.

Bliv kontaktet

  Kontakt os idag og få et uforpligtende tilbud

  Kontakt os idag og få et uforpligtende tilbud

  ★★★★★

  Hvorfor købe nyt, når "gammelt" kan forvandles?

  Vores 30 år gamle, hvide PH5 lampe har fået nye farver – hold nu op, den er blevet flot – takket være den kompetente rådgivning om farver/lys, vi fik hos Erling Larsen Industrilakering. De ved altså bare noget om det.

  Derudover har Montana-reolerne og Nanna Ditzel-stolene også fået nye farver.

  Det er så flot arbejde, der er udført, at jeg får lyst til at få malet hele hjemmet om😊
  Jeg har hertil sjældent oplevet så fin service!

  Jannie

  ★★★★★

  Sublim service og vel udført opgave lakering PH lampe

  Vi blev mødt af en venlig og serviceminded Ejer. Som min kone bemærkede det er sjælden mænd er gode til at rådgive om farver, det kunne han. Under planlægningsfasen gav han sig rigtig god tid, og respekterede fuldt ud hvad det var vi havde i tanker om hvordan vores PH 5 lampe skulle se ud efter Maling/lakeringen.

  I øvrig var han selv passioneret PH lampe fan og viste os et væld af muligheder af lamper fra hans egen samling samt udførte kunde opgaver. Da jeg hentede lampen efter veludført arbejde, stod lampen helt som en ny. Min kone og ut kan fuldt ud stå inde for at anbefale Erling Larsen Industrilakering.

  Peter

  ★★★★★

  Flot "nyt" spisebord!

  Jeg har netop afhentet et spisebord, der er blevet omlakeret og det er blevet virkelig flot.

  Tonny har været meget imødekommende og venlig hele vejen igennem, mine spørgsmål blev besvaret og fordele og ulemper mellem den ene og den anden behandling blev forklaret.

  Hvis jeg har ringet forgæves på hans nummer, har han selv ringet tilbage. Kommunikation over e-mail har også været god. Jeg ville med glæde bruge Erling Larsen Industrilakering igen en anden gang.

  Maja

  Hvad kan vi hjælpe dig med?

  Skriv til os, og få hjælp til din opgave