Lakering af køkkenlåger

Trænger dine køkkenlåger til en omgang lakering?

Og vil du gerne have professionel hjælp til at male dem? Så er du landet det helt rigtige sted.

Hos Erling Larsen Industrilakering har vi arbejdet med lakering af køkkenlåger siden 1967. Vi hjælper både private kunder og virksomheder med lakering af køkkenlåger og møbler, og der er ikke den opgave, der er for stor eller for lille til os. Vi tilbyder lakering af køkkenlåger i København og på den resterende del af Sjælland.

Giv dine køkkenlåger nyt liv – kontakt os gerne allerede i dag på telefon 44 98 98 28 eller på mail industrilakering@erling-larsen.dk og modtag et gratis og uforpligtende tilbud.

Markedets bedste priser på lakering af køkkenlåger

Du synes måske, at det lyder dyrt det der med at få malet dine køkkenlåger? Det behøver det ikke at være.

Vi kører med lave priser på lakering af køkkenlåger, og faktisk kan vi tilbyde dig de bedste priser på markedet. Uanset om du skal have malet en enkelt eller ti køkkenlåger, står vi klar til at hjælpe dig – og vi tilbyder dig altid en god pris på malerarbejdet.

Vores anmeldelser

Vi har 4,7 / 5 stjerner på Trustpilot

Renover dit køkken til billige penge – få malet dine køkkenlåger

Det vil altid være forbundet med et større greb i lommen, hvis du vil skifte dit køkken ud med et nyt. Et nyt køkken er dyrt, og det er ikke noget, der kan klares med et budget på nogle få tusinde kroner. 

Drømmer du om et nyt køkken med et andet udtryk, men har du ikke råd til at investere i et helt nyt køkken?

Så kan du sagtens friske dit køkken op og få det til at se nyt ud med færre midler.

Giv dit gamle køkken et nyt udtryk

Første skridt på vejen er at male dine køkkenlåger. Enten i en ny farve, der giver dit køkken et helt andet udtryk, eller med den samme farve, så dine låger kommer til at se nyere og friskere ud.

Vi hjælper dig gerne med lakering af køkkenlåger, så du kan få taget hul på at renovere dit gamle køkken.

Lakering af køkkenlåger til priser, hvor alle kan være med

Lakering af køkkenlåger til priser, hvor alle kan være med
Vi sørger for, at dine køkkenlåger kommer til at se flotte og færdige ud – uden at det koster dig dyrt. Med vores priser kan også du få råd til at renovere og give dit hjem et nyt udtryk.

Du kan både komme til os med en enkelt køkkenlåge eller skabslåge, og du kan også aflevere ti eller flere til os. Vi udfører store som små opgaver, og der er ikke den udfordring med lakering eller sprøjtemaling af køkkenlåger, vi ikke gerne tager op.

Med vores hjælp får du et flot og professionelt resultat, som du kan glæde dig over mange år frem i tiden.

Lakering af køkkenlåger med 100 % lugtfri lak

Vores virksomhed kører med en miljøbevidst tilgang til arbejdet med lakering og sprøjtemaling, og vi anvender altid de nyeste metoder og materialer. Den lak, vi anvender, er lugtfri, og den giver dig derfor igen gener, når du får dine nymalede låger hjem igen. Har du spørgsmål? Skriv eller ring til os. Giv os et kald på telefon 44 98 98 28, eller skriv til os på industrilakering@erling-larsen.dk.

Højeste kvalitet og bedste priser

Kontakt os i dag

Hos Erling Larsen garanterer vi lakering af køkkenlåger af højeste kvalitet til de bedste priser på markedet.

Prisen vil afhænge at størrelsens omfang. Er der tale om en stor opgave vil prisen være højere, end hvis opgaven er mindre. Er du interesseret i et mere specifikt prisoverslag, så er du meget velkommen til at Erling Larsen på telefon 44 98 98 28 eller på mail industrilakering@erling-larsen.dk. Du kan også kontakte os gennem kontaktformularen.

Hos Erling Larsen sender vi dig med glæde et gratis og helt uforpligtende tilbud, som er skræddersyet til lige netop din opgave.

Har du yderligere spørgsmål, eller er du interesseret i at høre mere om lakering af køkkenlåger, så er du meget velkommen til at kontakte os. Vi ser frem til din henvendelse og svarer dig hurtigst muligt.

Skriv til os, og få hjælp til din opgave

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Fordele ved lakering af køkkenlåger

Trænger dit køkken til en kærlig hånd, og ønsker du at undgå en stor og omkostningstung renovering af dit køkken, så vil lakering af køkkenlåger være oplagt. Der er flere fordele ved at anvende lakering af køkkenlåger:

Hos Erling Larsen har vi kunderne i centrum

Med mere end 50 år i branchen, har vi stiftet bekendtskab med alle former for opgaver indenfor lakering af køkkenlåger. De mange år i branchen har givet os den rette ekspertise og erfaring til at vide præcis, hvordan opgaverne skal gribes an, og hvordan vi skaber de bedste, flotteste og resultater.

Hos Erling Larsen er glade og tilfredse kunder en utrolig stor drivkraft. Vi bestræber os på at skabe den bedste oplevelse for vores kunder, og derfor har vi stor fokus på at være serviceminded. Vi står altid klar til at rådgive og vejlede dig. Er der noget, som du er i tvivl om, skal du endelig ikke tøve med at komme til os. Sammen finder vi frem til den bedste løsning for dig.

Kontakt os idag og få et uforpligtende tilbud