Sprøjtemaling af køkkenlåger

Professionel sprøjtemaling af køkkenlåger

Drømmer du om at få malet dine køkkenlåger i en ny farve? Eller trænger den farve, som lågerne allerede har, til at blive frisket op?

Hos Erling Larsen Industrilakering kan vi hjælpe dig med at sprøjtemale af køkkenlåger. Vi er eksperter i alt, der har med lakering og sprøjtemaling at gøre, og med vores hjælp kommer dine køkkenlåger til at se ud som nye igen.

Vi anvender forskellige slags maling alt efter materiale og behov. Blandt andet brandhæmmende maling, CE-mærket maling og højglanslak.

Kontakt os på telefon 44 98 98 28 eller på mail industrilakering@erling-larsen.dk og få et tilbud på sprøjtemaling af køkkenlåger i København eller på Sjælland. Så giver vi dig en god pris på at få malet dine låger i køkkenet.

Giv dit gamle køkken nyt liv – Sprøjtemaling af køkkenlåger

Bor du i et hus af ældre dato, hvor køkkenet har set bedre dage? Så behøver du ikke nødvendigvis at kaste penge efter at få lavet et helt nyt køkken. Mindre kan også sagtens gøre det. Sprøjtemaling af dine køkkenlåger er en god investering.

Det kan gøre en verden til forskel at give dine køkkenlåger en tur med malingen. Her kan du vælge at gå med en ny farve for at give dit køkken et nyt udtryk, men du kan også nøjes med at friske farven på køkkenlågerne op. Det kan også gøre underværker for udtrykket i dit køkken.

Få et flot og færdigt resultat – gå med sprøjtemaling af køkkenlåger

Det kan være en svær opgave selv at male dine køkkenlåger. I hvert fald hvis du gerne vil være sikker på et tilfredsstillende resultat.

Vil du gerne have dine køkkenlåger flotte og glatte, kan det anbefales, at du får dem sprøjtemalet. Det giver et færdigt udtryk, og det får dine låger til at tage sig lige så godt ud, som var de helt nye.

Vi hjælper dig gerne med at finde frem til den rigtige farve og nuance, og vi maler gerne dine låger for dig, så de er klar til at blive hængt op på ny i dit køkken.

Grøn smiley

Fordi vi har sikkerhed og miljø for øje, kan vi tilbyde et ordentligt og kvalitets bevidst samarbejde godkendt af arbejdstilsynet og kommunernes miljø.

Bliv kontaktet

  ★★★★★

  Hvorfor købe nyt, når "gammelt" kan forvandles?

  Vores 30 år gamle, hvide PH5 lampe har fået nye farver – hold nu op, den er blevet flot – takket være den kompetente rådgivning om farver/lys, vi fik hos Erling Larsen Industrilakering. De ved altså bare noget om det.

  Derudover har Montana-reolerne og Nanna Ditzel-stolene også fået nye farver.

  Det er så flot arbejde, der er udført, at jeg får lyst til at få malet hele hjemmet om😊
  Jeg har hertil sjældent oplevet så fin service!

  Jannie

  ★★★★★

  Sublim service og vel udført opgave lakering PH lampe

  Vi blev mødt af en venlig og serviceminded Ejer. Som min kone bemærkede det er sjælden mænd er gode til at rådgive om farver, det kunne han. Under planlægningsfasen gav han sig rigtig god tid, og respekterede fuldt ud hvad det var vi havde i tanker om hvordan vores PH 5 lampe skulle se ud efter Maling/lakeringen.

  I øvrig var han selv passioneret PH lampe fan og viste os et væld af muligheder af lamper fra hans egen samling samt udførte kunde opgaver. Da jeg hentede lampen efter veludført arbejde, stod lampen helt som en ny. Min kone og ut kan fuldt ud stå inde for at anbefale Erling Larsen Industrilakering.

  Peter

  ★★★★★

  Flot "nyt" spisebord!

  Jeg har netop afhentet et spisebord, der er blevet omlakeret og det er blevet virkelig flot.

  Tonny har været meget imødekommende og venlig hele vejen igennem, mine spørgsmål blev besvaret og fordele og ulemper mellem den ene og den anden behandling blev forklaret.

  Hvis jeg har ringet forgæves på hans nummer, har han selv ringet tilbage. Kommunikation over e-mail har også været god. Jeg ville med glæde bruge Erling Larsen Industrilakering igen en anden gang.

  Maja

  Kontakt os idag og få et uforpligtende tilbud

  Hvad kan vi hjælpe dig med?

  Skriv til os, og få hjælp til din opgave