Sprøjtelakering af alle overflader!

Sprøjtelakering af Motorcykel, scooter, knallert

Har du behov for at få en Sprøjtelakering af din motorcykel, scooter, knallert, enkelte dele eller ønsker til noget skrift, så er du kommet til det rette sted. Vi har gjort det mange gange før og kan derfor tilbyde en erfaren og professionel oplevelse. Vi er altid meget kvalitets bevidste og drøfter altid med kunden hvad der er den bedste behandling af opgaven.

Sprøjtelakering af campingvogn, trailer mm.

Skal campingvogn, trailer eller lign. have et langt liv og tjene dig igennem mange år, er pleje og vedligeholdelse et must. Derfor kan tur med den rette lak gøre underværker for din campingvogn eller trailer.  Det puster nyt liv i dit udstyr, og så er den også beskyttet mod diverse vind, vejr og slid og slæb.

Hvilke lakker bruger vi?

Lak er ikke bare lak. Tværtimod så er der rigtig mange muligheder alt afhængig af hvilken opgave der skal løses. Derfor benytter vi naturligvis altid den lak der er bedst for opgaven i samråd med kunden.

Dog er vi gået helt væk fra den Syrehærdende emaljelak og gået over til Polyuretan emaljelak, da den både er 100% lugtfri og ringfast. Vi har samtidigt valgt at denne forbedring er uden beregning for dig som kunde.

Vi sprøjtelakerer bl.a. med:

  • Polyuretan emaljelak
  • Klar lak
  • Højglans autolak
  • Vandbaserede lak
  • Brandhæmmende lak

Vi kan tilbyde at sprøjtelakere med over 26 millioner forskellige unifarver, samt metallisk, perlemor og sølv farve fra glans 10 til 98.

Grøn smiley

Fordi vi har sikkerhed og miljø for øje, kan vi tilbyde et ordentligt og kvalitets bevidst samarbejde godkendt af arbejdstilsynet og kommunernes miljø.

Bliv kontaktet

Kontakt os idag og få et uforpligtende tilbud

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Skriv til os, og få hjælp til din opgave