Se vores referencer på Sprøjtelakering her.

Sprøjtelakering af Motorcykel, scooter, knallert.

Har du behov for at få en Sprøjtelakering af din motorcykel, scooter, knallert, enkelte dele eller ønsker til noget skrift, så er du kommet til det rette sted. Vi har gjort det mange gange før og kan derfor tilbyde en erfaren og professionel oplevelse. Vi er altid meget kvalitets bevidste og drøfter altid med kunden hvad der er den bedste behandling af opgaven.

Sprøjtelakering af campingvogn, trailer mm.

Skal campingvogn, trailer eller lign. have et langt liv og tjene dig igennem mange år, er pleje og vedligeholdelse et must. Derfor kan tur med den rette lak gøre underværker for din campingvogn eller trailer.  Det puster nyt liv i dit udstyr, og så er den også beskyttet mod diverse vind, vejr og slid og slæb.

Hvilke lakker bruger vi?

Lak er ikke bare lak. Tværtimod så er der rigtig mange muligheder alt afhængig af hvilken opgave der skal løses. Derfor benytter vi naturligvis altid den lak der er bedst for opgaven i samråd med kunden.

Dog er vi gået helt væk fra den Syrehærdende emaljelak og gået over til Polyuretan emaljelak, da den både er 100% lugtfri og ringfast. Vi har samtidigt valgt at denne forbedring er uden beregning for dig som kunde.

Vi sprøjtelakerer bl.a. med:

  • Polyuretan emaljelak
  • Klar lak
  • Højglans autolak
  • Vandbaserede lak
  • Brandhæmmende lak

Vi kan tilbyde at sprøjtelakere med over 26 millioner forskellige unifarver, samt metallisk, perlemor og sølv farve fra glans 10 til 98.

Hvordan er processen når vi sprøjtelakerer?

Alt hænger sammen når man sprøjtelakerer, overflade, materiale og opgavens størrelse. Se herunder et par eksempler på vores processer.

Eksempel på klargørings processen til sprøjtelakering af aluminium.

Affedtning/Slibning/Grunding/Slibning – Færdig/Klar til sprøjtemaling med farve og klar lak/kontrol.

Eksempel på klargørings processen til sprøjtelakering af jern og stål.

Affedtning/Slibning/Epoxy grunder/Slibning – Færdig/Klar til sprøjtemaling med farve og klar lak/kontrol.

Eksempel på opbygning af gammel finer dør, der skal klargøres til sprøjtemaling.

Sprøjtelakering for private

Ingen opgave er for stor eller for lille hos Erling Larsen Industrilakering. Derfor har vi gennem tiden haft stor succes med at sprøjte lakere alverdens ting og sager for private herunder både døre, låger, møbler, lamper og andet hjemligt interiør. Vi ved derfor også hvad der virker og hvad der ikke virker for at opnå det bedst mulige resultat, uanset hvilket materiale der ytres ønske om at give en lakering. Så du kan altså trygt kontakte os, hvis du har en opgave og kun kan acceptere det bedste.

Sprøjtelakering for erhverv

Store, som små erhverv har alle opgaver, der giver god mening at få professionel hjælp til. Vi har arbejdet med rigtig mange forskellige firmaer med meget forskellige behov og kan derfor bryste os med, at have en meget bred viden på selv de mest vanskelige Sprøjtelakerings opgaver.

Vi skal hjælpe hinanden hvor vi kan og også erkende hvad vi er gode til og hvad vi er knap så gode til. Derfor har vi et bredt samarbejde med mange forskellige erhverv, som f.eks. Malere, Elektrikere, Tømrer og Snedkere, som vi samarbejder med hvis vi møder udfordringer, der ligger uden for vores normale fagområde. Tillige går det ofte den anden vej, hvis der skal en ekspert inden for sprøjtelakering til.

Kontakt os i dag – hvis du skal have den rette samarbejdspartner i spil til din opgave.

Kvalitets Industrilakering uden bekymringer, det får du hos os.